2 Kasım 2009 Pazartesi

SELÇUK EFES 3 - 0 ATİLLASPOR

Selçuk Efes Spor Atilla sporu 3–0 yenerek taraftarlarına 3 puanla merhaba dedi.
Kapalı ve soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya Demirali, Emre, Murat, Olcay, Demir, Alparslan, Hakan, Serdar, Rıfat, Ali, Alper 11 ile başlayan Efes spor ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayınca vasat bir görüntü çizdi.

Maçın ilk tehlikeli atağı Atilla spordan geldi. 26. dakikada ceza sahası içinde Atilla spordan Mehmet, Olcayın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltıyı yine Mehmet kullandı ama Demir ali gole izin vermedi ve savunma topu uzaklaştırdı.

Bu pozisyondan sonra biraz toparlanan Efes spor rakibinin üstüne gitmeye başladı. 35. dakikada Serdarın şutunu kaleci kornere gönderdi. İlk yarıda uzatmalar oynanırken Atilla spordan Mehmet, Demir âli ile karşı karşıya kaldı ama Demir âli yine başarılıydı ve ilk yarı başladığı gibi 0–0 sona erdi.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Efes spor vardı. Oyunu tamamen Atilla spor yarı alanına yıkan Efes spor beklediği golü 55. dakikada buldu. Bu dakikada Murat kalecinin darbesiyle yerde kalınca hakem bu sefer Efes spor lehine penaltı noktasına gitti. Topu başına gelen Serdar kaleciyle topu ayrı köşelere göndererek Efes sporu 1–0 öne geçirdi.

Golden sonra iyice rahatlayan Efes spor Ali ile farkı 2 ye çıkardı. 60. dakikada Serdarın ortasında topu ceza alnında göğsüyle önüne indiren Ali dönerek vuruşunda Efes sporu 2–0 öne geçirdi.

Bu pozisyonda rakibine küfür eden Atilla spor kaleci kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Atilla spor da kaleye savunma oyuncusu geçti. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra oyunu rölantiye alan Selçuk Efes spor 3. golü yine penaltıdan bu sefer Hakan la buldu ve maç 3–0 Selçuk Efes Sporun üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan Notlar

Oynadığı 5 maçta 4 galibiyet Alan Selçuk Efes spor Seyirci bakımından yine yalnız kaldı. Maçı 150 kadar Efes sporlu takip etti.
Ödemiş – Tire maçının 1–1 bitmesiyle Efes spor 12 puanla 2. sıraya yerleşti.