30 Kasım 2009 Pazartesi

EFES SPORDA TATİL YOK

İZMİR Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Selçuk Efesspor, 8 maçta 18 puan toplayarak 2. sıraya yerleşti. Oynadığı 9 maçta 20 puan toplayan Özyeşiltepespor’un ardında yer alan Selçuk Efesspor, ilk yarı bitimine iki hafta kala liderliğe göz dikti.


HEDEF MUTLAK 3 PUAN

BAYRAM nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalara devam eden Selçuk Efesspor, sadece bayramda tatil yapacak. 6 Aralık’ta sahasında İl Özel İdare’yi ağırlayacak olan Selçuk Efesspor, bu maça mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Sakat oyuncusu bulunmadığını belirten Selçuk Efesspor Teknik Direktörü Mehmet Kahya, “Ligde şu ana kadar çok başarılı bir grafik sergiledik. Oyuncularımın hepsi de oynadıkları futbolla hem kendi kalitelerini hem de Selçuk Efesspor’un neler yapabileceğini gösterdiler. Artık tek hedefimiz grubun liderlik koltuğunu devralıp ilk devreyi bu şekilde kapatmak. Oynadığımız futbolla bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Bayram tatilini de fırsat bilip eksiklerimizi tamamlamak için çalışmalarımız devam edecek. Şu anda takımımız en üst düzeyde mücadele ediyor. Bu mücadelenin sahibi olan oyuncularımı kutluyorum” dedi.

KAHYA: CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYORUZ

SAHADA gösterilen mücadele kadar tribünlerin desteğinin de önemli olduğunu belirten Mehmet Kahya, “Oyuncularımızın tamamı Selçuklu. Bu nedenle canla başla mücadele veriyorlar. Ancak tribünlerin vereceği destek de çok önemli. Bu nedenle tüm Selçukluları maçlarımıza bekliyoruz. Bu takım Selçuk’un takımı ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Takıma verilecek destek bizler için en büyük hediye olacaktır” dedi.

Hiç yorum yok: